Vacature: Procesoperator perserij diervoeders

Functie-inhoud:

Als operator van onze speciaalvoeder-productielijn ben je verantwoordelijk voor het produceren van de verschillende diervoeders. Je bedient daar bij de procesapparatuur, zoals de maal-, meng-  en perslijn. Je voert zelfstandig de nodige procescontroles uit en lost (kleine) storingen op. Samen met de collega’s in een klein team zorg je voor een top eindproduct!

Functie-eisen:

Ten eerste, diploma’s zijn voor ons niet belangrijk! Ervaring in soortgelijk werk is een pré, maar niet noodzakelijk. Ben je praktisch ingesteld, flexibel en heb je wat technisch inzicht? Dan zou je zomaar heel goed bij ons kunnen passen. We werken in 2 ploegen, maar daarnaast vinden we het belangrijk dat je bereid bent om net dat stapje extra te zetten als dat nodig is. Verder is het voor deze functie noodzakelijk dat je leergierig en communicatief vaardig bent en zelfstandig kunt werken.

Wij bieden jou:

Heb je interesse in deze functie, stuur dan een e-mail met korte motivatie en CV naar bram.koppenaal@hepromij.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!