Vacature: Productiemedewerker

Over de functie:

Je begint aan onze grootverpakking-afzaklijn, waar je mede verantwoordelijk bent voor de dagelijkse productieplanning en het bedienen van de verpakkingslijn. Je lost zelf (kleine) storingen op, en zorgt verder voor het dagelijks klein onderhoud, zoals het vervangen van slijtdelen, bijstellen en smeren van de apparatuur. Verder zorg je voor de registratie van productiegegevens. Tijdens het verpakkingsproces zorg je ook voor het wegzetten van pallets met eindproduct in het magazijn met een heftruck. Binnen deze functie kun je doorgroeien naar allround productiemedewerker, waarin je ingeleerd wordt in het bedienen van al onze productie- en verpakkingslijnen, die je vervolgens zelfstandig kunt opereren.

Wat zoeken we in jou:

Ten eerste, diploma’s zijn voor ons niet belangrijk! Ervaring in soortgelijk werk is een pré, maar niet noodzakelijk. Ben je praktisch ingesteld, flexibel en heb je wat technisch inzicht? Dan zou je zomaar heel goed bij ons kunnen passen. We werken in 2 ploegen, maar daarnaast vinden we het belangrijk dat je bereid bent om net dat stapje extra te zetten als dat nodig is. Verder is het voor deze functie noodzakelijk dat je leergierig en communicatief vaardig bent en zelfstandig kunt werken.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een email met korte motivatie en CV naar bram.koppenaal@hepromij.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!